The Story of

JJ’s BBQ

Intohimo ruokaan laittoi entisen ravintolakokin ja metallialan ammattilaisen suunnittelemaan ja valmistamaan itselleen savustimen.

Vimosen päälle!

Omaa savustinta valmistaessa syntyi ajatus yrityksen perustamisesta ja sivutoimisesta liiketoiminnasta päivätyön ohella. Tarkoituksena oli valmistaa ja myydä savustin silloin ja toinen tuolloin.

Savustimia esitellessä tarjottiin lihamaistiaisia ja yllättäen asiakkaat halusivat ostaa lihaherkkuja kotiinviemisiksi. Tästä syntyi ajatus laajentaa toimintaa ruoan valmistukseen.

Siirtyminen päätoimiseksi yrittäjäksi tapahtui jo varhaisessa vaiheessa vuonna 2016. Yrittäjyys mahdollisti BBQ-herkkujen valmistamisen festareilla sekä julkisissa ja yksityisissä tapahtumissa ja juhlissa ympäri Suomea.

Nälkä kasvaa syödessä, joten oli seuraavan vaiheen aika. Huhtikuussa 2019 toteutui pitkäaikainen haave, sillä monen asian loksahdettua paikoilleen, Saloon avattiin JJ’s BBQ Ravintola!

JJ’s BBQ on aito barbecue ravintola, jossa pääsee herkuttelemaan edellisenä yönä valmistettuja lihaherkkuja asiaankuuluvien lisukkeiden kera. Sisäpihan terassia komistavat JJ:n valmistama JJ’s BBQ Smoker Meaty – SUOMEN SUURIN SMOKER! Lisäksi terassilla pääsee tutustumaan uuden sukupolven JJ’s Smokereihin; Boxiin ja Buddyyn.

Syyskuussa 2022 avattiin Helsinkiin JJ’s BBQ Pop Up -ravintola, joka on sulkenut ovensa tältä erää kesäkuussa 2023.

Suomen paras lounas­ravintola 2021

JJ's BBQ – Tripadvisor Travelers' Choice 2021
JJ's BBQ – Tripadvisor Travelers' Choice 2022

Tripadvisor Travellers’ Choice 2021 & 2022

JJ's BBQ – Suomen paras hampurilaisravintola 2022

Suomen paras hampurilais­ravintola 2022

94.

paras ravintola Suomessa 2022